Col·legiats

APARTAT

COL·LEGIATS

FES SCROLL PER CONTINUAR

PER SORTIR A LA LLISTA ENVIA'NS UN EMAIL AMB LES TEVES DADES

En compliment d’allò que es disposa en l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Col·legi Professional de Delineants Tècnics Superiors en Desenvolupament de Projectes i Disseny de Tarragona (d’ara endavant, Col·legi), t’informa que les dades de caràcter personal que ens es proporcioneu, estan en fitxers, el responsable dels quals és la secretaria del Col·legi.

 

Podràs exercir el teu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les teves dades personals, en els termes i en les condicions previstes a la LOPD, adreçant-te a la direcció de la Seu Social, C. Apodaca núm. 20 1er. de 43004-Tarragona. Per la teva comoditat, pots accedir i rectificar les teves dades mitjançant l’opció del mail adjunt: coldelta@tinet.cat.

 

Et demanem que comuniquis al Col·legi qualsevol modificació de les teves dades de caràcter personal per tal que la informació que contenen els nostres fitxers estigui sempre actualitzada i no contingui errors. Així mateix, amb l’acceptació d’aquest avís legal, reconeixes que la informació i les dades personals recollides són exactes i verídiques.

COL·LEGIATS A INTERNET

Avila i Larroya, Jaume

MONTBLANC

BALAGUE PORCEL, CARLES JOAN
TARRAGONA
BERGA LÓPEZ, JORDI
TARRAGONA
PORRAS ROGEL, ISIDRO RAMON
TARRAGONA
RODRIGUEZ ZAMORA, JUAN JOSÉ
TARRAGONA
SEGARRA AMENOS, PERE
TARRAGONA
SOBERANAS LLEÓ, ANTONI
TARRAGONA
VALERO GILS, FERNANDO
LA CANONJA

COL·LEGIATS AUTÒNOMS

Pere Àngel Vegas Ortega

TARRAGONA

649458574